Çiğli’de 4 Yeni İş Birliği Protokolü İmzalandı

Çiğli’de 4 Yeni İş Birliği Protokolü İmzalandı
  • 2 Haziran 2021 14:10

Çiğli Belediyesi ile TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında, kamu ve özel yaşam güvenliğinin sağlanmasına yönelik 4 yeni iş birliği protokolü imzalandı.

Göreve geldiği günden bugüne sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla iş birliği ve istişare içerisinde yönetimsel adımlar atan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, son olarak TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yalçın ile dört farklı konuda iş birliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokoller doğrultusunda kamu ve özel kullanıma açık yapılar ve otoparklardaki araç kaldırma platformu ve asansörlerin kontrolü, hareket engelli insanların kullandığı taşıma platformlarının denetlenmesi, merkezi sistem doğalgaz bacalarının ve ortak hermetik doğalgaz bacalarının denetimi gibi işlemler konusunda ortak çalışmalar yapılacak.

Başkan Gümrükçü: “Ortak akılla hareket ediyoruz”

Belediyecilik faaliyetlerini bilimin ışığında ve kent paydaşlarının ortak aklıyla sürdürdüklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Göreve gelirken her vatandaşımızın huzurlu, güvenli ve mutlu olacağı bir Çiğli’yi hep birlikte inşa edeceğimizin sözünü vermiştik. Hizmet ve projelerimizi bu ilke doğrultusunda hayata geçirmeye devam ediyoruz. Son olarak, TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile kamu ve özel yaşam güvenliğinin artırılması amacıyla iş birliği protokolleri imzaladık. Ortak çalışmalarımıza kısa süre içerisinde başlayacağız. Sürecin olgunlaşmasına katkı sağlayan Sayın Melih Yalçın ve yönetim kurulu üyelerine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.