Çiğli Belediyesi’nde “Eş-Dost-Akraba” Skandalı Vol : Bilmem Kaç…

Çiğli Belediyesi’nde “Eş-Dost-Akraba” Skandalı Vol : Bilmem Kaç…
  • 9 Mart 2016 16:07

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ”Bankamatik” çalışanlar skandalıyla gündeme gelen Çiğli Belediyesi’nde bu sefer de belediye bünyesindeki ”eş – dost – akraba” çalışanlar, yeni bir tartışma yarattı.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hüsnü Boztepe, Facebook profilinden belediye bünyesinde çalışan ve Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın akrabasını olduğunu belirttiği isimleri tek tek açıkladı. İzmir siyaset gündemine bomba gibi düşecek o açıklamalarda Boztepe şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’ın ziyaretleri nedeniyle İzmir’in yakından takip ettiği konulardan birisi olan “eş-dost-akraba belediyeciliği” araştırmalarına ara vermiştik. Bazılarını rahatsız etmiş olmalıyız ki arkadaşlarımızın kimyası bozuldu. Yaptıkları açıklamalardan adeta midelerine kramp girdiğini, kötü günler yaşadıklarını anlaşılıyor.

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak belediyelerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ekip arkadaşlarımız ve ilçe teşkilatlarımızın büyük katkı ve özverileri ile saman altından yürütülen suyu görüyor, halının altına süpürülen tozları ortaya çıkartıyoruz.

Menemen’nin sözde devrimci belediye başkanın icat ettiği “akraba belediyeciliği” herkesin malumu. Hakkımda yaptığı açıklamalara ayrıca yanıt vereceğim. Ama zamanı var. Şimdi başka bir belediyeyi size açıklayacağım. Parti yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin çiftliği haline gelen Çiğli Belediyesi “akraba belediyeciliğinde” komşusu Menemen’e taş çıkartıyor. Ne demiş atalarımız kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan…

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HASAN ARSLAN

Belediye Şirketi ÇİBEL-AŞ Genel Müdürü Niyazi Arslan (Amca torunu)
Belediye Akvaryum Cafe’nin Yetkilisi Zafer Arslan (yeğeni)
Belediye Yazı İşleri Görevlisi Melike Arslan (Zafer Arslan’ın eşi-gelin)
Belediye Şirketi Kafe-San Görevlisi Cem Arslan (Amcasının torunu)
Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeli Ceyda Arslan (Amcasının torunu)
Belediye Eğitim Merkezi (ÇİBEM) Personeli Ahsen Arslan (kız kardeşinin kızı-yeğeni)
Belediye Özel Kalem Personeli Selda Arslan (Halasının torunu)
Belediye Şirketi Kafe-San Personeli Mehmet Erdem (eşi Ergül Arslan’ın kuzeni)
Belediye Şirketi ÇİBEL A.Ş Personeli Sudiye Erdem (eşi Ergül Arslan’ın amcasının gelini)
Belediye İmar Müdürlüğü Personeli Elif Güvercin(gelini Yeter Arslan’ın yeğeni)

Saygılarımla”

Kaynak; Gerçek Habeci

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal sözünü tuttu, Binler Bayraklı’ya akın etti
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. nejdet altıok dedi ki:

    bal tutan parmağını yalar…bunun için sağcı solcu muhafazkar sosyalist olmak hiç önemli değil…suç onlsrda değil onun gibi çıkarcıları seçende…

    1. Robert dedi ki:

      Kesinlikle

  2. Mehmet kara dedi ki:

    Ben Mehmet KARA.Anadolu caddesi üzerindeki ( Başkent üniversitesi diyaliz merkezi önü—- Denge koleji önü–belediye binasına varmadan İzmir yönünden) üst geçitin yürüyen merdivenleri tam 2 (iki) yıldır çalışmıyor.asansör ise ayda yılda bir çalışıyor. Çiğli belediye bşk.nı ne yapar. benim görevim değil diyorsa İzmir BB. yetkililerine yaptırsın. kendi ilçe sınırları içerisine bakamıyorsa vatandaşın şikayetlerini yerine getiremiyorsa onun orada bostan korkuluğu gibi oturmasına gerek yok. ceketini bıraksın koltuğu ceketi bakar. hiç değilse yukarıdaki bahse konu şikayet ve yolsuzluklar olmaz.Belediye Bşk. nı sana yazıklar olsun bu kaçıncı şikayetim . iyi uykular sana .ihale takibine devam ediniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.