Çiçekliköy’deki kahvaltı bahçesindeki zulme Başkan Atila müdahale etti

Çiçekliköy’deki kahvaltı bahçesindeki zulme Başkan Atila müdahale etti
  • 22 Mayıs 2017 17:08

-Bornova’da yer alan Çiçekliköy’deki bir kahvaltı çiftliğinde kaydedilen fotoğraflar gören herkesin içini cız ettirdi. Kötü koşullar altında hapsedilen köpek ve tavşanların yer aldığı kafeste adeta can çekişen hayvanları, hafta sonu kahvaltı yapmak için mekana gelen müşteriler farketti. Zavallı köpeklerin ve tavşanların durumunu fotoğraflayarak Medya Ege Whatsapp ihbar hattına ileten vatandaşlar, görüntüleri sosyal medya hesaplarından da paylaşarak işletmeyi protesto edeceklerini dile getirdiler.

Çiçekliköy'deki kahvaltı bahçesindeki zulme Başkan Atila müdahale etti

Fotoğrafların sosyal medyada kısa sürede yayınlanmasıyla durumdan haberdar olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hayvanların kötü koşullar altında hapsedildiği işletmeye belediye ekiplerini göndererek hayvanları kurtardı. Hayvanların hapis altında tutulduğu işletmeden kurtarılarak Bornova Belediyesi’ne ait olan hayvan barınağına konulduğu bilgisini aktaran Bornova Belediye Başkanı olgun Atila, ayrıca hayvanların veterinerdeki tüm gerekli muayenelerini yaptırdıklarını ve aşılarının da yapıldığını belirtti.

Çiçekliköy'deki kahvaltı bahçesindeki zulme Başkan Atila müdahale etti

Hayvanları kötü koşullar altında hapsettiği iddia edilen işletme sahibi ise yaptığı açıklamada, hayvanların kendilerine geldiğinde zaten böyle olduklarını, onlara iyilik yapmak amacıyla bu şekilde kapatıldığını söyledi. Ancak fotoğrafları kaydeden vatandaşlar hayvanların yalnızca kuru ekmekle beslendiğini, ishal olduğunu ve dışkılarının yanında uyumak zorunda bırakıldığını belirtti. Ayrıca fotoğraflarda tavşanların da çimlerde gezinemediği için betonda vücutlarının yara içinde kaldığı gerçeği de gözlerden kaçmadı. Bir köpeğin de henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı gözünün çıktığı gözlemlendi.

Çiçekliköy'deki kahvaltı bahçesindeki zulme Başkan Atila müdahale etti

Kaynak: medyaege.com.tr – Çiçekliköy’deki kahvaltı bahçesindeki zulme Başkan Atila müdahale etti

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.