CHP’nin başkanları toplandı

CHP’nin başkanları toplandı
  • 16 Mayıs 2017 17:13

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İlçe Başkanları CHP İzmir İl Başkanlığında toplandı. Partide açıklanan Kongreler takvimi sonrasında, ilk kez bir araya gelen ilçe başkanlarının toplantısına, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven başkanlık etti.

Toplantıyla ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, Anayasa değişikliğiyle ilgili 16 Nisan’da yapılan referandumda tüm ilçe başkanlarının uyumlu ve başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğini belirterek bu uyumun, demokratik ortamın ve birlikteliğin kongreler süresincede devam edeceğini ifade etti. Güven açıklamasında şunları söyledi.

HAYIR’DA BİRLEŞEN TÜM İZMİRLİLERE TEŞEKKÜRLER

Partimizin ilçe başkanlarıyla bugün bir araya geldik. Tüm ilçe başkanlarıma referandumda İzmir’de yaptıkları çalışmalar ve İzmir’de 30’da 30 Hayır çıkmasında gösterdikleri fedakarlıklar için teşekkürlerimi sundum. Gerçektende tüm hayır bloğuyla birlikte ilçe başkanlarımız, ilçelerimizde yapılan çalışmalarda birlik olunca, beraber mücadele edilince tüm baskıların kırılabileceğini, zulme dur denilebileceğini, başarının yakalanacağını herkese göstermiştir. Bir kez daha referandumda memleket ve cumhuriyet için hayır’da birleşen tüm İzmirli hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

BİRBİRİMİZE KENETLENDİK

İlçe başkanları toplantısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP İl başkanı Güven “Kongreler takviminin açıklanmasıyla birlikte hem bu süreç, hem de yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. CHP İzmir İl Örgütü olarak örnek bir uyum ve koordinemiz var. Tüm ilçe başkanlıklarımızla sorunsuz ve oldukça koordineli çalışmalar yapıyoruz. Bizleri başarıya, CHP’yi iktidara, Türkiye’yi aydınlık günlere taşıyacak olan enerji bu omuz omuza yürüttüğümüz mücadelede saklı. İlçe başkanlarımız süreçle ve çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundular. Bizde il örgütü olarak herkesi dinledik. Bu toplantıda da gördük ki, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, parti içi seçimlerimiz birlik ve beraberlik içinde, sorunsuz bir ortamda geçecek. Örgüt olarak, referandum süresince pekiştirdiğimiz birliğimiz daha da artmış durumda. Birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Yapılacak olan parti içi seçimlerinden, partimizin daha da güçlenerek çıkacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kongreler ve kurultayımızın ardından CHP daha güçlü bir parti olacak ve yapılacak ilk seçimlerde, Hayır bloğuyla birlikte AKP iktidarına son vererek, halkın iktidarını kuracağız. Bu süreçte, partimizde tartışma, kavga çıkmasını ve buradan nemalanmayı bekleyen çevreler varsa, şimdiden söylüyorum ki, hayal kırıklığına uğrayacaklar” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.