CHP’li Kılıç’tan pazarcı protestosuna çözüm sözü: Halkın tarafındayım

CHP’li Kılıç’tan pazarcı protestosuna çözüm sözü: Halkın tarafındayım
  • 25 Mart 2019 17:41

Bucalı pazarcı esnafının belediye önünde gerçekleştirdiği protestoya CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç’tan müdahale geldi. Pazarcıların yer dağılımıyla ilgili şikayetini dinleyen Kılıç, esnafa sorunun çözümü için söz verdi.  Hayatı boyunca halkın tarafında olduğunu söyleyen Kılıç, “Başkan seçilirsem başkan olarak seçilmezsem avukat olarak sorunları çözeceğim” dedi.

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, Menderes Caddesi üzerindeki esnaf gezisi sırasında İzmir Pazarcılar Esnafı Odası Başkanı Hamdin Erişen ve Bucalı pazarcıların tepkilerini dinledi.CHP’li Kılıç’tan pazarcı protestosuna çözüm sözü: Halkın tarafındayım

SEÇİLİRSEM BAŞKAN OLARAK SEÇİLMEZSEM AVUKAT OLARAK SORUNLARI ÇÖZECEĞİM
Buca Belediyesi’nin pazaryerlerinde 3 metrekare olan kullanım alanının düşürülmesini kapsayan düzenlemeye karşı Buca Belediye binası önünde protesto gerçekleştiren pazarcı esnafıyla karşılaşan Erhan Kılıç, tepkiyi dinledi. Bucalı pazarcıların taleplerini dinleyerek sorunların çözümü için söz veren Kılıç, “Biz burada sizin sorununuzu sıfır mağduriyetle çözeceğiz. Ben uzlaşmacı bir adamım. En kötü uzlaşma en iyi yargılamadan iyidir. Hiç şüpheniz olmasın ben bu konunun çözümüyle bizzat ilgileneceğim. Eğer halkımız bize o teveccühü gösterir ve başkan seçerse başkanlık makamında, eğer seçilemezsek sizlerin avukatı olarak bu sorunu çözeceğime söz veriyorum. Bana oy veren vermeyen herkesin sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu.

BUCA’DA SIFIR SORUN OLACAK

Vatandaşa karşı yapılan tüm haksızlıklara karşı mücadele edeceğini ifade eden Kılıç, “Ben bu halkın avukatıyım. Sizlerin yaşadığı tüm haksızlıklara karşı mücadele etmek benim karakterimdir.  Ben nerede bir haksızlık, hukuksuzluk, adaletsiz varsa hayatım boyunca bunun karşısında oldum. Her zaman halkın tarafında oldum. Bundan sonra da görevim ne olursa olsun karşı durmaya devam edeceğim.  Benim bir tarafım vardır cumhuriyet tarafı, bir tarafım vardır adalet tarafı. Benim tarafım budur. Kentimizdeki tüm sorunları sizlere sorarak sizlere danışarak çözeceğiz. Görev sürem boyunca Buca’da sıfır sorun olacak” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.