CHP’li gençlerden yüryüzü sofrası

CHP’li gençlerden yüryüzü sofrası
  • 18 Haziran 2016 12:44

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ CHP Gençlik Kolları ‘Yeryüzü İftar Sofrası’ etkinliği gerçekleştirdi. İftara yaklaşık 800 kişi katıldı. Yunusemre ve Şehzadeler Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Yeryüzü İftar Sofrası’ etkinliğinde yaklaşık 250 metrelik yer sofrası kuruldu.

CHP'li gençlerden yüryüzü sofrası

‘Ekmeğimizi Bölüşüyoruz’ adı altında düzenlenen iftar programına CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, CHP İl Başkanı Halil Tokul, CHP Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özge Arslan, CHP Yunusemre Gençlik Kolları Buse Cebeci, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi Mustafa Evsen, ilçe başkanları, partili gençler ile vatandaşlar katıldı.

CHP'li gençlerden yüryüzü sofrası

İftar yemeği sonrası konuşan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, yeryüzü sofrasındaki amacın iftar sofralarındaki birlik ve beraberliği göstermek olduğunu belirterek, “Adil ve eşit bölüşümün ile paylaşımın ne kadar doğru olduğunu, fikirsel bağlanmada da buna inandığımızı, sosyal demokrasinin bir gereği olarak bu etkinliği yaptık. Bugün gelinen süreçte hakim paradigmalar bırakın sosyal adaletsizliğini, gelir eşitsizliğiyle insan yaşamını zora soktuğunu görmekteyiz. Bu hakim hegemonyayı değiştirme adına bizler de kendimize düşen ideolojik bağlamda işlerimizi yapmakla mükellefiz. Bundan sonraki süreçte inandığımız değerler ve dava uğruna bu tarz etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

CHP'li gençlerden yüryüzü sofrası

Son günlerde Türkiye’de yaşanan olumsuzluklara dikkat çekerek birlik olmanın önemini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi Mustafa Evsen, “Paylaşmanın gerekliliğine, ortaklaşmaya Türkiye’nin son günlerde çok daha fazla ihtiyacı var. Gönüllerimizi açarak ekmeğimizi yeryüzü sofrasında halkımızla bölüşüyoruz. Bugünlerde her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olmayız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Konak Belediyesi’nin borç pankartını asın”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.