CHP’li Foça Adayı Gürbüz “Foça’daki sonuçla Gençlere ümit verdim”

CHP’li Foça Adayı Gürbüz “Foça’daki sonuçla Gençlere ümit verdim”
  • 1 Nisan 2019 11:35

GAZETE EGE \ SELCAN ŞERİFAKİ

Resmi olmayan sonuçlara göre; İzmir’in en genç belediye başkanı seçilen CHP’nin Foça adayı Fatih Gürbüz, zafer gecesinin ardından ilk kez duygularını Gazete Ege’ye dile getirdi. Kutlamalar nedeniyle sesi kısılan Genç Başkan, duyduğu mutluluğu dile getirerek, Foça’dan tüm Türkiye’ye örnek olmak istediğinin altını çizdi.

Foça’nın çiçeği burnunda başkanı Gürbüz, “Nasıl tarif edilir bilmiyorum, çok mutluyum. Gençlik Kolları’ndan gelip Foça’da belediye başkanı olmak, Foça’da mücadele etmek ve bütün genç arkadaşlarıma birazcık olsun ümit vermiştir. Gençler partimizi bırakmasınlar, onlar sorumluluk alsınlar” diyerek gençlere çağrıda bulundu.

Gürbüz, “Foça’mıza faydalı olmak için çalışacağız, önümüzdeki 5 dönem çok çalışacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.

Fatih Gürbüz Kimdir?

İlköğretimi Foça’da tamamladıktan sonra Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini bitiren 1983 doğumlu Fatih Gürbüz, Ege Universitesi Turizm  İşletme Bölümündeki eğitim hayatını yarıda bırakmak zorunda kaldı. Halen Foça’da işletmecilik yapan Gürbüz, CHP Gençlik Kolları, Foça Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkan Yardımcılığı, CHP Foça İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Evli ve 1 çocuk sahibi olan Fatih Gürbüz İngilizce bilmektedir.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kültürpark’ta çocuklarla bir araya geldi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.