CHP’li Altıok: Rehavete kapılmayalım

CHP’li Altıok: Rehavete kapılmayalım
  • 29 Mart 2017 09:45

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, Güzelbahçe’de ‘Hayırcıların’ buluşma noktası olan Demokrasi Evi’ni ziyaret etti. Altıok, “Hayır oyları önde görünüyor diye sakın ola ki rehavete kapılmayın” diye uyarıda bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcı Altıok, Güzelbahçe’deki Demokrasi Evi’nde vatandaşlarla sohbet etti. Buluşmaya CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz, bazı meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Demokrasi Evi’nde çoğunluğu kadın vatandaşlara hitap eden CHP’li Altıok şunları söyledi:
“Arkadaşlar sakın ola ki rehavete kapılmayınız. Şu anda hayırın güçlü olduğunu, rüzgarının güçlü estiğini görüyoruz. Ancak bıçak sırtı gibi görünen bazı kentler var. Bazı araştırmalar ülke genelinde yüzde 56 gibi arayı açan sonuçlar veriyor. ‘İzmir’de nasılsa hayır çıkıyor’ diye rahat davranmamalıyız. Işığınız, aydınlığınız, emeğiniz İzmir’e ve Türkiye’ye yayılıyor, yansıyor. Kimseyi ötekileştirmeden çalışmalıyız.”
Cumhurbaşkanının ve başbakanın hala bir koalisyon karalaması içinde olduğunu belirten Altıok, “Bu mecliste isteyip de yapamadıkları hiçbir şey yok. 15 yıldır bu ülkeyi yönetiyorlar ama hiçbir soruna çözüm bulamadılar. İssizlik had safhada. Ekonomi krizde. Tarım bitti, sanayi durma noktasında. Turizmin hali ortada. Yapamadıklarını göz boyayarak, söz oyunlarıyla örtmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

“Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacağız”

“Atatürkü’n bize emanet ettiği cumhuriyeti korumak birincil görevimiz” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Altıok, “Bu konuda kadınlara ve gençlere büyük görev düşüyor. Çünkü iktidarın baskı ve zulüm ortamından en çok nasibini alan kesim gençler ve kadınlar oldu. Gençlerimiz bu nedenle hayıra büyük destek veriyor. Evetçiler ise kamu kaynaklarını kullanarak manuple ediyor. Her şeye rağmen 16 Nisan’da hayırı kucaklayacağız ve Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacağız” dedi.
CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam da demokrasi evinin kapısının herkese açık olduğunu, tüm partilerden vatandaşların geldiğini ve hayır çalışmalarına destek olduğunu belirterek, “Güzelbahçe’de kadınlarımız ve gençlerimiz sahada kapı kapı geziyor ve ülkenin hayırlı evlatları olduklarını gösteriyor. 16 Nisan’da en az yüzde 80 hayır oyu çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de örgütlü çalışmanın gücüne inandığını belirterek, “Örgüt olmadan bizler birer hiçiz. Bu nedenle örgütle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak, ele ele vererek çalışıyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir’in tramvay hatları için araç alım ihalesi yapıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.