CHP’den İnsan Hakları Günü’nde Eş Zamanlı Açıklama

CHP’den İnsan Hakları Günü’nde Eş Zamanlı Açıklama
  • 9 Aralık 2021 16:41

CHP 10 Aralık İnsan Hakları Günü nedeniyle 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması gerçekleştirecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yıldız Yılmaz 10 Aralık İnsan Hakları Günü nedeniyle 81 ilde eş zamanlı olarak saat 11.30 basın açıklaması gerçekleşeceğini söyledi. Yarın (10 Aralık Cuma) Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bulunan Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde yapılacak basın açıklamasında  İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir örgütünün hazır olacağını ifade etti.

Günün önemine dikkat çeken Yıldız Yılmaz İnsan Hakları Günü’nün bir kez daha buruk bir şekilde karşılandığını söyledi. Ülkemizin insan hakları karnesinin günden güne geriye gittigini ifade eden Yılmaz son 10 yıl içinde Mali’den sonra özgürlüklerin gerilediği ikinci ülke olmanın da utancını yaşadığımızı söyledi. Bu durumun bedelini de hep birlikte yaşadığımızın altını çizen CHP İl Başkan Yardımcısı Yıldız Yılmaz gelecek güzel günlere inanan İzmirliler’i yapılacak basın açıklamasına davet etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’nın simge yapısına onarım
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.