CHP’de Zirve Üstüne Zirve

CHP’de Zirve Üstüne Zirve
  • 14 Aralık 2015 15:32

Gizem Çetinkol-Gazete Ege/CHP’de il başkanlığı heyecanına son 7 gün kaldı. Kulisler iyice hareketlenirken sürece damgasını vuran olay, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’ın Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi oldu.

Kılıçdaroğlu ile görüşen Başak, ilçe başkanlarıyla istişare yaparak, sıcak bakılan isimler listesini Genel Merkez’e iletme görevini aldığını belirtmişti. Başkan Başak Cuma günü gerçekleştirdiği toplantıya yoğunluk nedeniyle birçok ilçe başkanı katılamamış, toplantı pazartesiye ertelenmişti.

Bu toplantıya alternatif bir toplantı olarak, Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, bugün saat 13.00’da, Karabağlar Belediyesi’ne ait Uğur Mumcu tesislerinde, ilçe başkanlarıyla buluşmayı hedefliyor.

YILDIZ’IN TOPLANTISI İKİ FİRE VERDİ

Başkan Yıldız’ın toplantısı ise şimdiden iki fire vermiş durumda. Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım toplantıya tepki göstererek katılmayacağını belirtirken, Başkan Başak da katılmayacağını söyledi.

Gazete Ege’ye konuşan Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, “Bazı toplantılar aynı saate geldiği için görüşmeleri telefonla sağlayacağız. Görüşmeler neticesinde çıkacak isimleri, kim kimi destekliyor, nasıl destekliyor gibi bilgileri Genel Başkan’ımıza ileteceğim. Bu noktada Genel Başkan’ımız bilgi sahibi olacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Gaziemir’de şenlik zamanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.