CHP’de 2. Dev Toplantı

CHP’de 2. Dev Toplantı
  • 16 Şubat 2016 17:22

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun, örgütle buluşmak için İzmir’e geliyor. Genel Başkan Yardımcıları 18 Şubat Perşembe günü, CHP İzmir İl Başkanlığının organize edeceği toplantıya katılacak.

Genel Başkan Yardımcılarının ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel şunları ifade etti:

İZMİR’E DAHA FAZLASINI VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

“Geçtiğimiz günlerde CHP İzmir İl Başkanlığı olarak Parti Meclisi ve YDK üyelerimiz, Milletvekillerimiz, İlçe Örgüt Başkanlarımız, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımızın katılımıyla “İzmir’e daha iyi hizmet İçin” toplanmış , İzmirli hemşerilerimize daha iyisini nasıl verebiliriz diye çalışmalarda bulunmuştuk. Şimdi bu toplantının benzerini, iki Genel Başkan Yardımcımızın katılımıyla yapacağız. Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tekin Bingöl ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun’un katılımıyla, 18 Şubat Perşembe günü saat 14.30’da, Büyükşehir Belediyemizin Meclis Salonunda gerçekleştireceğimiz buluşmada yine İzmir’i, İzmirliye hak ettiği hizmetin fazlasını nasıl verebileceğimizi konuşacağız. İl Başkanlığımızdan sonra, İzmir için çok önemli olduğuna inandığımız bu toplantıların, Genel Merkez nezdinde de yapılacak olması, CHP’nin İzmir’e verdiği değeri, İzmirliye verdiği önemi göstermesi açısından çok önemlidir. İzmirlinin bize layık gördüğü yerel iktidarlarda, onlara layık olan hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Yüksel, Toplantı öncesi Genel Başkan Yardımcılarının CHP İzmir İl Başkanlığını ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da ziyaret edeceklerini söyledi.

İŞTE PROGRAM

Genel Başkan Yardım Yardımcılarının İzmir’e yapacağı ziyaretin programı şöyle;

11.00 CHP İzmir İl Başkanlığı ziyareti

12.00 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ziyareti

14.30 Geniş Katılımlı Toplantı (Büyükşehir Belediye Meclis Salonu)

18.30 Kanal 35 TV Ana Haber Bültenine katılım (Gen. Bşk.Yrd Seyit Torun)

19.30 EGE TV Ana Haber Bültenine katılım (Gen.Bşk.Yrd.Tekin Bingöl

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Karşıyaka’da coşkuyla kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.