CHP’li Purçu: “Kentlerde Esnaf Köylerde Çiftçi Kan Ağlıyor”

CHP’li Purçu: “Kentlerde Esnaf Köylerde Çiftçi Kan Ağlıyor”
  • 9 Kasım 2021 07:57

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir Kemalpaşa’da Yeşilköy, Cumalı, Gökyaka, Dereköy, Vişneli köylerinde, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, Muhtarlar, CHP İzmir Kadın Kolları ve CHP ilçe örgütü ile beraber vatandaşlarla bir araya gelip, köylerin sorunlarını konuştu.

Ağırlıklı olarak hayvancılık ve tarımla geçimini sağlayan köylüler, son yıllarda gübre, mazot gibi tarımda kullanılan bir çok malzemeye gelen zamlar yüzünden zarar ettiklerini, borç içinde olduklarını dile getirdiler. Ayrıca, hayvancılıkla uğraşan köylüler de hayvanların bakım maliyetlerini zor karşıladıklarını, kazandıkları paranın harcadıkları gideri karşılamaya yetmediğinin söyleyerek, aynı şekilde borçlarla mücadele ettiklerini aktardılar. Ek olarak, köylerdeki altyapı yetersizliği, tarımsal desteklerin arttırılması gerektiği gibi konularda vatandaşlarla dertleşen Purçu, “kentlerde esnaf, köylerde çiftçi kan ağlıyor! Vatandaşlarımızı mağdur eden bu düzeni bitireceğiz, seçime az kaldı” dedi.

CHP’li Purçu: "Kentlerde Esnaf Köylerde Çiftçi Kan Ağlıyor"

CHP Üye Sayısı Her Geçen Gün Artıyor

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yeni üye olan vatandaşların rozetlerini takdim eden CHP’li Milletvekili Purçu, “Tüm sorunların üstesinden, her geçen gün çoğalarak hep birlikte geleceğiz.” Açıklamasında bulundu.

“İzmir Kemalpaşa’da Dereköy ve Vişneli köylerinde; İlçe Başkanımız Ahmet Cemil Balyeli, Muhtarlarımız, Kadın Kollarımız ve İlçe Örgütümüzle beraber gece gündüz demeden, durmadan çalışmaya, vatandaşlarımızla bir arada olup, sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyoruz.” Diyen Purçu, CHP’nin çalışma temposunu arttırarak, hızla iktidara hazırlandığını vurguladı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Balkan’dan ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.