CHP Konak adayı Batur’dan ilk açıklama

CHP Konak adayı Batur’dan ilk açıklama
  • 28 Ocak 2019 12:28

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, sosyal medyadan açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Konak Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, sosyal medya hesaplarından açıklamada bulundu. Batur, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere milletvekili ve parti yöneticilerine teşekkür etti.

İşte Batur’un açıklaması:

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin takdirleriyle İzmir’imizin kalbi Konak’ta, 2019 Yerel Seçimlerinde halkımız için hizmete aday gösterildim. Bana bu onurlu görevi veren başta Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Aday adaylığım sürecinde İzmir İl Başkanımıza, CHP İzmir Milletvekillerimize, Narlıdere İlçe Başkanımıza ve ilçe örgütümüzün kadın ve gençlik kolları ile partililerimize desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, her zaman yanımızda olduğunu hissettiren derneklerimize, sivil toplum örgütü temsilcilerimize, meslek örgütlerimize ve değerli İzmirlilere şahsıma gösterdikleri ilgi ve sonsuz destek için çok teşekkür ediyorum.”

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay, Alaçatı Ot Festivali’nin açılışını yaptı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.