CHP KARŞIYAKA’DA BAŞKAN NESRİN İNETAŞ “ADAYIM” DEDİ

CHP KARŞIYAKA’DA BAŞKAN NESRİN İNETAŞ  “ADAYIM” DEDİ
  • 23 Ocak 2020 15:23

 

     CHP Karşıyaka Kadın Kolu Başkanı Nesrin İnetaş,  2 Şubat Pazar günü yapılacak olan İlçe Kadın Kolları kongresinde aday olacağını duyurdu.

CHP de kongre maratonu sürüyor. İlçe başkanı ve ana kademe yönetimlerin seçildiği ilçe kongrelerinin ardından sırada kadın ve gençlik kolu kongreleri var. 27 Ocak itibarıyla başlayan kadın kongre sürecinde CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolu başkanlığı için ilk adaylık açıklaması geldi.

Önceki dönemlerde Karşıyaka İlçe Kadın Kolu yönetiminde görev yapmış olan İnetaş, CHP İzmir İl Kadın Kolu sekreterliğini yürüttüğü sırada, istifalar sonucu yönetimi düşen Karşıyaka Kadın Kolu başkanlığına atanmıştı. Uzun yıllar Karşıyaka örgütünde her kademede emek veren, örgüt içinde tanınan ve sevilen bir isim olan Nesrin İnetaş 2 Şubat günü yapılacak kongreden seçilmiş başkan olarak çıkacağına inanıyor.
CHP’nin kadınlarla güçlü, kadınlarla başarılı olduğunu kanıtının kendileri olduğunu ifade eden İnetaş; “CHP her nerede güçlüyse ve kazanıyorsa bunda en büyük pay her zaman parti emekçisi kadınlarındır. Kadını yok sayan karanlık AKP zihniyetine inat, bizler varız! Atatürk Türkiye’sinin CHP’li çağdaş kadınlarıyız.  2 Şubat günü hep birlikte bir demokrasi şöleni yaşayacağız. Tüm Karşıyakalı kadınları CHP çatısında birleşmeye çağırıyorum. Gelin bize katılın! Kadın Kolu kongresinden yenilenerek, çoğalarak ve daha da güçlenerek çıkacağız. Sen, ben, o demeden ‘biz’ olacağız ve CHP’ni iktidara taşıyacak kadın ordusunu birleşerek büyüteceğiz. Bizi bölmek isteyenlere inat, bölünerek yok olmayacağız, birleşerek çok olacağız. CHP iktidarına giden yol yandaşlık değil, yoldaşlık bağıyla yürünür. Karşıyaka’da CHP’nin gücüne güç katmak, yol haritasını kendi deneyimim ve Karşıyakalı kız kardeşlerimin desteğiyle çizebilmek için yeniden adayım” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.