CHP Karabağlar’da sandık oyunları bitmiyor

CHP Karabağlar’da sandık oyunları bitmiyor
  • 21 Eylül 2017 18:13

Son bir haftadır İzmir siyaset kulislerini meşgul eden Karabağlar CHP İlçe Örgütü delege seçimleri kez başka iddialarla yeniden gündemde.

Sarıyer ve Bahar Mahallerinde yapılan delege seçimleri ile gündeme gelen Karabağlar CHP İlçe Örgütü bu kez kentin dikeyi denilen İnönü Caddesi aksında ve yatay denilen kentin çeperlerindeki kalan mahallelerde yapılacak delege seçimleri öncesi yaşananlarla konuşulmaya başlandı. Kentin yatayı denilen mahallelerinde ve dikey denilen kentin yüksek yapılı bölgesinde yer alan Üçkuyular ve Maliyeciler mahallelerinde muhalefete kaybeden ilçe teşkilatı bu kez diğer mahallelerde üye yapısına ve karşı listede yer alan isimlere baskı uygulamaya başladı. Üyeleri ve çıkacak rakip listede yer alan tek tek ilçe binasına çağırarak ikna etmeye çalışıyor.  Bu davet edilenler arasında yer alan ve oy potansiyeli yüksek bazı üyelere de belediye de iş teklifi yapıldığı parti kulislerinde konuşuluyor.

MECLİS ÜYELERİNİ İTİBARSIZLAŞTIRMA ÇABASI!

Öte yandan parti kulislerinde konuşulan bir diğer konu ise, mahallelerde liste çıkaran muhalefete özellikle de bu listelere destek veren Meclis üyelerine karşı itibarsızlaştırmaya yönelik karalama kampanyası da başlatıldığı iddiası oldu. Bu yapıların düzenlediği toplantılara katılımı azaltmak için tek tek üyeleri arayan bazı kişilerin CHP Karabağlar ilçe adına ve ya CHP Karabağlar Kadın Kolları Başkanlığı adına aradıklarımı belirterek, “O toplantılara katılmayın. O toplantılar gayrimeşru toplantılardan. Bu toplantılar geçerli değildir. Tek gerçek toplantı ilçenin desteklediği listelerdir. Aralarında Meclis üyeleri de olsa bu toplantılar illegal bir harekettir itibar etmeyin” şeklinde konuştuğu ileri sürüldü.

(gercekhaberci.com)
Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.