CHP İzmir’de Yas Var

CHP İzmir’de Yas Var
  • 23 Şubat 2016 09:11

Seferihisar’ da geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden, Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Meclis üyesi Yaşar Mümtaz Geylani için, evinin bulunduğu Balçova’da açılan taziye evi, sevenlerinin akınına uğramaya devam ediyor.

İYİ BİR İNSAN, İYİ BİR PARTİLİYDİ

Mümtaz Geylani için kurulan taziye evine giderek, Geylani ailesine başsağlığı dileyen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel Geylani’nin beklenmedik kaybının kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek “ Yaşar Geylani iyi bir insan, iyi bir arkadaş, iyi bir partili ve dostumuzdu. Çalışkan ve güler yüzlü bir insandı. Partimiz ve İzmir için çok çalıştı, güzel işlere imza attı. Kaybı bizleri çok üzmüştür, kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve örgütümüze başsağlığı diliyorum “dedi.

CHP İzmir'de Yas Var

CHP EN ÜST DÜZEYDE TAZİYE EVİNDE

Geylani için açılan taziye evine gün içinde CHP Genel Merkezinden de önemli isimler gelerek, Geylani ailesine başsağlığı diledi. Ziyarete gelen isimler arasında, CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Erdal Aksünger, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’da yer aldı. Taziye ziyaretlerini Yaşar Mümtaz Geylani’nin abisi Turgay Geylani, kardeşi Selami Geylani ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu kabul etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Naldöken’de değişim başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.