CHP İzmir İstanbul mesaisinde…

CHP İzmir İstanbul mesaisinde…
  • 13 Haziran 2019 16:25

Cumhuryet Halk Parts (CHP) İzmr İl Örgütü, Millet İttfakı’nın İstanbul Büyükşehr Beledye Başkan Adayı CHP’l Ekrem İmamoğlu’nun seçm kampanyasına destek olmak için dün İstanbul’a gitti. Yücel ve kurmayları İstanbul mesasinin 2. gününde çalışmalarını sürdürüyor.
İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde İstanbul’a çıkarma yapan İzmr İl Örgütü, dün çeştitli  programlara katıldı.

İZMİR İL ÖRGÜTÜ BAĞCILAR’DA
Belrlenen program dahlnde İstanbul Bağcılar seçm bölgesinde sahada çalışan İzmir İl Örgütü, Bağcılar’da Mllet İttfakı’nın ortağı İYİ Part’nin seçim standına uğradı. İYİ Parti standında hatıra fotoğrafı çektiren İzmr İl Örgütü daha sonra Ekrem İmamoğlu için kurulan standa da uğradı.
CHP İzmir İl Başkanı Denz Yücel’e Bağcılar’dak seçim turunda İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemr, Binali Gül, Adnan Alabay ve Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız da eşlik ediyor.
İzmr ekibi Ekrem İmamoğlu’nun saat 16.30’da Bağcılar Meydanı’nda gerçekleştreceği Halk Buluşmasına da katılacak.

SADECE BAŞKAN YÜCEL KATILDI
Öte yandan İl Başkanı Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Rumeli ve Balkan Göçmenler derneklerinin başkan ve temslcileriyle gerçekleştirdiği toplantıya katıldı. Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık k saat süren
toplantıya İzmr ekbnden sadece Yücel katıldı. Bu arada toplantının ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu le İl Başkanı Yücel’in, yaklaşık yarım saatlik baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’da 23 Nisan’a yakışır kutlama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.