CHP İZMİR 30 İLÇE’DE TOPLANACAK “İLK DURAK MENEMEN”

CHP İZMİR 30 İLÇE’DE TOPLANACAK “İLK DURAK MENEMEN”
  • 18 Kasım 2016 10:20

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı başlattığı yeni bir uygulamayla İl Yönetim Kurulu Toplantılarını farklı ilçelerde yapmaya başladı. CHP İzmir, bu toplantıların ilkini ise Menemen’de gerçekleştirdi.

Menemen Belediyesinin açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptırdığı Gölpark tesislerinde gerçekleşen toplantıya gelişleri sırasında, İl Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak tarafından karşılandı. İl Yönetim Kurulu Sonrası, Menemen Belediye Başkanı ve İlçe örgütüyle bir araya gelen İl Yönetim Kuruluna Menemen Belediyesinin hizmetleri ve projelerini anlatan bir’de sunum yapıldı.

GÜVEN; ÖRGÜTÜMÜZÜN VE BELEDİYELERİMİZİN YANINDAYIZ

Menemen’de yapılan toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İl Yönetim Kurulu toplantılarının bundan sonra en az ayda bir olmak üzere farklı ilçelerde yapacaklarını belirterek “Amacımız tüm ilçe örgütlerimize ve belediye başkanlarımıza yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstermek ve ilçelerimizin sorunlarına dikkat çekebilmek” dedi. Güven şunları ifade etti.

İl Başkanlığımız bundan böyle yönetim toplantılarının bazılarını İzmir’in farklı ilçelerinde gerçekleştirecek. Bu uygulamamıza Menemen ilçemizden başladık. Öncelikle bizleri çok iyi ağırlayan İlçe örgütümüze, özelliklede Menemen’e yapığı büyük hizmetlerle Menemen’i farklı, modern ve çekim merkezi haline getiren belediye başkanımız Tahir Şahin’e çok teşekkür ediyorum. Menemen’den başlattığımız bu uygulamaya 30 ilçemizde de bu toplantılarımızı gerçekleştirinceye kadar devam edeceğiz. Amacımız tüm ilçe örgütlerimize ve belediye başkanlarımıza yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstermek ve ilçelerimizin sorunlarına dikkat çekebilmek. OHAL ile başlayıp, KHK’larla devam eden süreçte AKP iktidarı ülkemizde hizmeti, demokrasiyi, adaleti askıya almışken CHP’li yerel yönetimlerin halka nasıl hizmetler sunduğunu, üretmeye ve çalışmaya ara vermediğini herkese duyuracağız.  Belediye Başkanımız Tahir Şahin’in yaptığı gibi çok büyük projelere imza atan, Türkiye’ye örnek gösterilecek hizmetler üreten yerel yönetimlerimizin reklamını artık daha fazla yapıyoruz, bunu daha da arttırarak herkese bu işleri anlatacağız. Bugün toplantımızı yaptığımız bu Gölpark tesisleri gerçekten övgüyü ve takdiri hak ediyor. Çok düşük maliyetle, rekor sayılacak bir sürede bu tesisi İzmir’e kazandıran Menemen belediye başkanımıza partimizi gururlandırdığı için bir kez daha teşekkür ediyorum

Bu haber ilgini çekebilir ->  Urla Belediye meclisinden 2023 faaliyet raporuna şerhli onay

ŞAHİN; MİLLET ÇALIŞANI, EMEK HARCAYANI UNUTMUYOR

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantının ardından, Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Menemen CHP İlçe Yönetimiyle bir araya geldi. Burada konuşan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, İl yönetimini Menemen’de ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek “Sizleri burada ağırlamaktan şeref duyuyor, bu toplantı için İl yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu toplantıların farklı ilçelerde yapılmasını çok önemsiyor ve yararlı buluyorum.  İlk aday olduğum yıl Menemen’de favori olan adayla aramızda 17 puan fark vardı. Mahalle mahalle, kapı kapı çalıştım. Kadınlarımızla çok çaba harcadık. 1 ay sonra puan farkı 6’ya düştü ve sonrasında da seçimleri kazandık. Bu bize başka bir şevk verdi.  Bugün buralarda olmamın sebebi adeta uyumadan çalışmamızdır. Millet gerçekten çalışanı, çaba sarf edeni, elini sıkıp derdini dinleyeni unutmuyor. Başarıda iletişim çok önemli. Bu açıdan il yönetimimizi kutluyorum. Ortada seçim yok ama il yönetimimiz varmış gibi çalışıyor. Partide sevgi ve aidiyet duygusunu çok önemsiyorum.  Bu partiden aday olamadılar diye ayrılan, partiye küsüp giden veya mücadeleyi bırakanlar var. Bazıları geri dönmek istiyor. Kim gelmek istiyorsa gelsin elbette. Ama yeniden gelenlere en az bir dönem aday olamama şartı getirilmeli. Partide demokrasi ve disiplin ne kadar öne çıkarsa, partimizin tek başına iktidar olacağına inanıyorum. İl Yönetim kurulumuz gibi tüm örgütümüzün çalışarak iktidar hedefimize bizlere ulaştıracağına da inancım sonsuzdur” dedi.

Toplantıların ardından, CHP İzmir İl Yönetim Kuruluna  Gölpark tesislerini gezdiren Tahir Şahin, tesisle ilgilide bilgilendirme yaptı.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.