CHP İzmir 2 genel başkan yardımcısını ağırlıyor

CHP İzmir 2 genel başkan yardımcısını ağırlıyor
  • 18 Mayıs 2016 08:30

CHP İzmir İl Başkanlığın da yoğun mesai. Mayıs ayında iki genel başkan yardımcısı ve bir PM üyesini ağırlayacak olan CHP İzmir İl Başkanlığında tempo artıyor.

Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz gün içinde Gaziemir Belediyesi ve (Sosyal, Ekonomik, Siyasal Araştırmalara Derneği) SESA Der’in organize ettiği, ‘Küresel siyaset denkleminde Türkiye’nin yeri’ başlıklı panelde konuşacak.

Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 18:00’da gerçekleşecek panelde Yılmaz’a, SESA Der Başkanı ve CHP PM Üyesi Prof. Dr Özkan Yıldız da eşlik edecek.
Öte yandan  28 Mayıs’ta Seferihisar Belediyesi ve Sosyal Demokrasi Derneği’nin öncülüğünde düzenlenecek Demokrasi ve Yerel Yönetimler Paneline de CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun katılacak. Seferihisar Belediyesi Yeni Kültür Merkezi’nde 14:30’da başlayacak panelde Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer de konuşacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.