Ceza Yağıyor, Kimse Akıllanmıyor

Ceza Yağıyor, Kimse Akıllanmıyor
  • 6 Ocak 2016 09:45

Türkiye’nin onulmaz dertlerinden olan kaldırım işgalinde trafik polisi ceza yağdırıyor. Ancak sürücüler, araçlarını kaldırımlara ve caddelere park etmeye devam ediyor.

Kentte yayaların özgürce yürüyebileceği kaldırımlar, sadece restoran, kafe gibi işletmelerin masa sandalyeleri ile değil, otopark olarak kullanıldığı için taşıtlar tarafından da işgal ediliyor.

Ceza Yağıyor, Kimse Akıllanmıyor

Özelikle ticaretin yoğun olduğu kent merkezindeki kaldırımlar, bu işgallerden en fazla nasibini alıyor. Yayaların şikayetleri, kesilen cezalar, bu güne kadar bunu önlemeye yetmedi. Kent kaldırımlarındaki araç işgali o kadar yoğun ki trafik polisleri dört bir yanda ellerinde fotoğraf makinesi ile ihlali belgelerken, gün boyu ceza yazmaya yetişmekte zorlanıyor.

Araç sürücüleri ise otopark yetersizliği ve yüksek park ücretlerinden şikayet ediyor. Yarım saatlik otopark ücretinin bile 10 TL olduğu belirtilerek, araçlarını kaldırımlara park etmeye mecbur bırakıldıklarını öne sürüyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.