ÇEVRECİ ÇOCUKLARDAN ETKİNLİK

ÇEVRECİ ÇOCUKLARDAN ETKİNLİK
  • 11 Nisan 2019 13:28

Bergama Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün “Sıfır Atık” projesi çalışmalarını daha iyi yürütebilmek adına İlköğretim okullarına yönelik hazırladığı “Çevre Bilinci Sunumu” Bergama Kültür Merkezi’nde
gerçekleşti.
Çevre bilincinin şarkılarla ve birbirinden renkli görsel sunumlarla anlatıldığı etkinliğe Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin, Bergama Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Muhhammed Ashour, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.ÇEVRECİ ÇOCUKLARDAN ETKİNLİK
100. Yıl İlkokulu, 14 Eylül İlkokulu, Ali Rıza Eroğlu İlkokulu, Fatih İlkokulu, İsmail Hakkı Pamukçu İlokulu ve Mert Öztüre İlkokulu öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, ‘Küresel ısınma nedir, İklim değişikliği nedir, doğal afetler neden meydana gelmektedir, geri dönüşüm nedir?’ sorularına açıklamalı ve öğretici cevaplar verildi.

Birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin şarkılar söylediği etkinlikte Bergama Belediyesi’nin hediye ettiği kitapları Çevre Yazarı Sevgi Balcı öğrenciler için imzaladı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.