Çeşme’nin en şık ve kapsamlı spa merkezi Dulcis Termal Spa & Hamam’dan Bahar Sürprizi

Çeşme’nin en şık ve kapsamlı spa merkezi Dulcis Termal Spa & Hamam’dan Bahar Sürprizi
  • 26 Nisan 2017 13:04

Dünyanın en büyük ve yenilikçi otel zincirlerinden Carlson Rezidor Otel Grubu’nun Çeşme’deki tatil köyü Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme’nin spa merkezi Dulcis Termal Spa & Hamam, geleneksel bahar kampanyasını bu sene de hayata geçiriyor. 

 

Radisson Blu Resort & Spa Çeşme’nin birinci sınıf hizmetleri, şık tasarımı ve şifalı termal kaplıcasıyla öne çıkan spa merkezi Dulcis Spa merkezi, misafirlerine günlük hayatın koşuşturmasından uzaklaşıp rahatlayacakları bir spa yolculuğu sunuyor. Misafirler Dulcis Spa’nın 3+1 bakım kampanyasından veya ESPA ürünleriyle uygulanan bakımlardan oluşan canlandırıcı bahar paketinden yararlanabilecek. 

 

Otelin içinde 3500 m²’lik bir alana yayılan Dulcis Termal Spa & Hamam, 21 masaj odası ile hizmet veriyor. Spa misafirleri, vücutlarındaki bütün stres ve yorgunluğu geleneksel Türk hamamı ile atabilir, 3 adet otantik hamamdan birinde; Fin Hamamında ya da saunalarda tazelenebilir veya Uzak Doğulu terapistlerin kişiye özel planlayacağı masajlarla rahatlayabilirler. Bütün bu rahatlama ve yenilenmenin ardından bölgedeki en geniş havuz olma özelliğiyle öne çıkan açık yüzme havuzunda veya jakuzili kapalı havuzunda yüzebilir, doğal termal kaplıca havuzunda şifa bulabilir, ya da son teknoloji ekipmanlarla donatılmış spor salonunda formlarını koruyabilirler.   

 

Dulcis Spa’da bahar ayları boyunca 60 dakikalık ESPA canlandırıcı bir cilt bakımı, 25 dakikalık ESPA Hint baş masajı, ESPA’dan 20 TL’lik hediye kuponu ve tüm gün spa kullanımı kampanyaya özel 445 TL yerine yalnızca 249 TL’ye sunulurken; 3 adet spa bakımı alan misafirler 1 adet ücretsiz bakım kazanıyor. 

 

Rezervasyon: +90 232 455 45 33; [email protected]  

 

 

Detaylı bilgi içinhttps://www.radissonblu.com/tr/resort-cesme 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu bayram sonrası sokağın nabzını tuttu
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.