ÇEŞME’DE 50 BİN LİRALIK HİBE FIRSATINA REKOR BAŞVURU

ÇEŞME’DE 50 BİN LİRALIK HİBE FIRSATINA REKOR BAŞVURU
  • 13 Şubat 2016 11:35

İzmir’in Çeşme ilçesinde, işini kurmak isteyenlere verileceği duyurulan 50 bin liralık hibe için girişimciler rekor bir başvuru yaptı.
Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın işini kurmak isteyenlere yaptığı çağrı rekor başvuru getirdi. Başvuruların 19 Şubat 2016 tarihinde sona ereceğinin açıklanmasına rağmen yoğun talep nedeniyle başvurular 9 Şubat’ta kapatıldı.

ÇEŞME'DE 50 BİN LİRALIK HİBE FIRSATINA REKOR BAŞVURU

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, 50 bin liralık hibe fırsatının girişimcilerinin ilgisini çektiğini ifade ederek, “Kısa zamanda 250 kişi talepte bulundu. Girişimcilik sertifikası vermek üzere, OMCD İş Geliştirme Merkezi ile beş derslik anlaşma yaptık. 30’ar kişilik beş gruba eğitim verilecek. Danışmanlar, girişimci adaylarıyla mülakat yapıyorlar. Eğer gerçekten önemli, değerlendirilmesi gereken projeler olursa, ileride yeniden Girişimcilik Sertifikası vermek üzere yeni talepleri kabul edeceğiz. İlk etapta 150 kişiyi değerlendirmek istiyoruz. Danışmanlar projeleri görsünler. Ona göre karar verecekler. Mülakatlar bittikten sonra Mart ayının ilk haftasında eğitim başlayacak. 9 günlük eğitimin ardından Girişimcilik sertifikaları verilecek” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği’nden “AHMET Diker’e” Onur Ödülü!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.