Çanakkale Türk’ün İstiklal Bayrağıdır

Çanakkale Türk’ün İstiklal Bayrağıdır
  • 18 Mart 2016 10:39

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Çanakkale Zaferimizin 101. Yılı ve Şehitlerimizi Anma Günü” dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Açıklamasında Çanakkale Savaşlarının ve Zaferlerinin önemine vurgu yapan Karataş, terör olayları sebebiyle de AKP icraatlarını eleştirdi.

“Dün teröristleri davul zurnayla karşılayanlar, el ele tutuşup sevgili rolü oynayanlar; Oslo’da, Kandil’de İmralı’da ve Dolmabahçe’de huzurlarına çıkıp aman dileyenler Çanakkale ruhunu hiçbir şekilde anlayamazlar. Terörü Türk Vatana saldırı ve Türk Milletini yok etme savaşı olarak göremeyen zihniyetler; Barış ve Çözüm nameleriyle sarhoş olan gafillerdir. Ne hazindir ki onların gafleti vatan evlatlarımızın şahadetine, gözyaşlarımıza ve tarifsiz acılarımıza sebep olmuştur.” Dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Karataş açıklamasını şöyle sürdürdü; “Dünya tarihinde çok az zafer cihanşümul bir özellik taşır; Çanakkale işte böyle bir zaferdir. Dünya tarihinde bir tek milli mücadele insanlığa örnek olmuştur; O da Çanakkale ile başlayan Türk İstiklal Savaşı Mücadelesidir! Emperyalist batı dünyası tümüyle bir tek cephede mağlup olmuştur; O da Çanakkale Cephesidir! Türk Zaferlerinin en ihtişamlılarından ve en anlamlılarından biri olan Çanakkale Zaferimiz, millet olarak bizim; insanlık olarak da hepimizin sömürgeciliğe karşı kazandığımız onur zaferidir! Türk Milleti tarihi boyunca böylesine onurlu zaferler kazanmış ve varlığını bu üstün mücadeleleriyle sürdürmüştür! Fakat son yıllarda yaşananlar, Türk Milletinin zafer ve istiklal karakterini örselemiş, bilhassa terör belası karşısında tarifsiz acılara sürüklemiştir.

İstiklali için emperyalist Düvel-i Muazzama’ ya karşı top yekûn bir mücadeleyi zaferle bitiren Asil Türk Milleti ne yazık ki gaflet içindeki iktidarlar sebebiyle terör uçurumunun kenarına sürüklenmiştir. Çanakkale gibi emsalsiz bir zaferin ve İstiklal Savaşımız gibi büyük bir şeref mücadelesinin galip Milleti ne hazindir ki şimdilerde tehdit altındadır.

Dün teröristleri davul zurnayla karşılayanlar, el ele tutuşup sevgili rolü oynayanlar; Oslo’da, Kandil’de İmralı’da ve Dolmabahçe’de huzurlarına çıkanlar ne yazıktır ki bugünün tek sorumlularıdırlar!

Mücadele azimleri ve kararlılıkları olmayanların zafer kazanmalarına da imkân yoktur. Türk Milliyetçileri her zaman olduğu gibi bu azim ve kararlılığı taşımaktadır. Bizim için Çanakkale bu azim ve kararlılığın adıdır! Bizim için Çanakkale; Çin Seddi’nde açtığımız İSTİKLAL BAYRAĞIMIZDIR! Malazgirt’tir! Varna’dır, Kosova’dır… Sakarya’dır ve 30 Ağustos’tur; 9 Eylül’dür!

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’

Bu zaferleri Türk Milletine kazandıran tüm atalarımızı; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Silah Arkadaşlarını, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Şehitler yurdu olan bu vatanın sonsuza dek koruyucusu olduğumuzu bir kez daha haykırıyorum.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.