Çamdibi’nde muhteşem konser

Çamdibi’nde muhteşem konser
  • 13 Mart 2016 11:05

Bornova Belediyesi Çamdibi Türk Sanat Müziği Korusu, genç sanatçı Ömer Faruk Özcan’ın konuk sanatçı olarak sahne aldığı muhteşem  bir konser verdi. Yoğun ilgi gören konseri Başkan Atila da vatandaşlarla birlikte izledi.

Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’deki konserin ilk bölümünde Bornova Belediyesi Çamdibi Türk Sanat Müziği Korusu sahnedeydi. “Gözlerinden Hayran Bakarmış Görmeyip Israrımı” şarkısıyla başlayan konserde, hepsi birbirinden güzel eserler hem koro, hem de koristler tarafından başarıyla seslendirildi.

Çamdibi’nde muhteşem konser

Konserin ikinci bölümünde Ömer Faruk Özcan sahnedeki yerini aldı. Bornovalı genç sanatçıya, salonu tamamen dolduran, kimilerinin yoğun ilgi nedeniyle ayakta ya da merdiven basamaklarından izlediği Türk Sanat Müziği tutkunları coşkuyla eşlik etti. Son şarkıda Ömer Faruk Özcan’a korunun eşlik ettiği konser ayakta alkışlandı.

Çamdibi’nde muhteşem konser

 Başkan Atila’nın anlamlı buluşması

Muhteşem konseri, vatandaşlarla birlikte izleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu güzel gecede, burada sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir mutluluk” dedi. Konser sonunda Başkan Atila için bir sürpriz de yaşandı. Atila,  Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nden öğretmeni olan Said Özcan’ın Konuk sanatçı Ömer Faruk Özcan’ın babası olduğunu  öğrendi. Salonda bulunan Emekli Öğretmenini sahneye çağıran Başkan Atila, “Bizleri yetiştiren, şimdi ise çocuklarımızı yetiştiren öğretmelerimiz bizim baştacımızdır” diye konuştu. Duygu dolu anlar yaşayan Said Özcan ise öğrencisi olan Başkan Atila ile gurur duyduğunu söyledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta işçinin yüzünü güldüren sözleşme
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.