Çadır Tiyatrosu Turuna Devam Ediyor

Çadır Tiyatrosu Turuna Devam Ediyor
  • 16 Aralık 2016 10:25

Buca Belediyesi tarafından “Kültüre Hayat Herkese Sanat” sloganıyla hayata geçirilen Çadır Tiyatrosu, çocukları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Çocuklara tiyatro sevgisi aşılayan Çadır Tiyatrosu’nun bu haftaki durağı Seyhan Mahallesi olacak. Akıncılar ve Çamlık Mahallesi miniklerine neşeli dakikalar yaşatan “Birlikte Oynayalım” isimli çocuk oyunu bu hafta Seyhan Mahallesi’nin miniklerini eğlendirecek.

Kentte yaşayan tüm çocukları tiyatro ile buluşturmak için “Her hafta bir mahallede Çadır Tiyatrosu” projesini başlatan Buca Belediyesi, bu hafta Seyhan Mahallesi’ndeki minikleri sevindirecek. Genel Sanat Yönetmenliğini Kemal Aygen’in, Erdal Dinçer tarafından yönetilen “Birlikte Oynayalım” adlı çocuk tiyatrosu miniklere keyifli zamanlar vaad ediyor.

Çadır Tiyatrosu’nun Aralık Ayı Rotası

Geçtiğimiz haftalarda Akıncılar ve Seyhan Mahalleri’ndeki çocuklara neşeli zamanlar geçirten Çadır Tiyatrosu’nun bu haftaki durağı Seyhan Mahallesi olacak. Seyhan Mahallesi’nin çocukları da “Birlikte Oynayalım” oyunu ile tiyatro ile tanışacak. 17 Aralık’ta Seyhan Mahallesi Halı saha yanında kurulacak olan çadır tiyatrosu,24 Aralık’ta da Yaylacık Mahallesi’nde kurularak, çocuklara tiyatro sevgisi aşılayacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç tasarımcılara ödüllerini Başkan Cemil Tugay verdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.