Buzda İzmir Fırtınası

Buzda İzmir Fırtınası
  • 18 Ocak 2016 07:00

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buz Hokeyi Süper Ligi’ndeki ilk üç maçını firesiz tamamladı. Sezonun ilk maçında Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni deplasmanda 3-1 mağlup eden İzmir ekibi, evinde oynadığı iki karşılaşmada ise rakiplerine karşı ezici bir üstünlük sağladı. Cumartesi günü karşılaştığı Koç Üniversitesi’ni 16-2 mağlup eden Büyükşehir, Pazar günü oynanan maçta da Gümüş Patenler’i 21-0 yenerek adeta güç gösterisinde bulundu.

Buzda İzmir Fırtınası

Büyükşehir gol olup yağdı

Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Buz Sporları Salonu’ndaki maçta taraftarların da desteğiyle fırtına gibi esen İzmir ekibi, üç periyot boyunca rakibine gol yağdırdı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin karşılaşmadaki gollerini, Serkan Gümüş (7), Artsem Antonenka (4), Yusuf Halil (3), Aliaksei Yerashou (4), Erkan Kahraman, Gürkan Çetinkaya ve Doruk Kamış kaydetti.

30-31 Ocak’ta iki dev randevu

Bu yıl da şampiyonluk hedefiyle yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, sezonun 4. ve 5. karşılaşmalarını da evinde oynayacak. 30 Ocak’ta Ankara Büyükşehir Belediyesi, 31 Ocak’ta ise Zeytinburnu Belediyesi takımlarıyla karşılaşacak mavi-beyazlılar, bu maçlarda da İzmirli sporseverlerin desteğine güveniyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal sözünü tuttu, Binler Bayraklı’ya akın etti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.