Büyükşehir’den Sıcacık Destek

Büyükşehir’den Sıcacık Destek
  • 26 Şubat 2016 09:10
Yeni eğitim-öğretim yılında “okula başlama hediyesi” olarak ilk ve ortaokul öğrencilerine 40 bin adet kırtasiye seti armağan eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, miniklerin kış günlerinde üşümemesi için mont dağıtımı da yaptı. Okul yönetimlerinden gelen talebe göre ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunan Büyükşehir Belediyesi, toplam 613 okulda 25 bin adet montun dağıtımını gerçekleştirdi.
Büyükşehir'den Sıcacık Destek
Geçtiğimiz yıl, 30 Mart 2014 tarihinden sonra Büyükşehir sınırlarına dahil olan yeni ilçelerdeki okulları da kapsayacak şekilde genişletilen mont yardımı, bu yıl da tüm ilçelerdeki okullardan gelen talebe göre yönlendirildi. İhtiyaç sayısına göre hazırlanan koliler,  Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından okul yönetimlerine teslim edildi. Okul yönetimleri de belirledikleri listeye göre öğrencilere montların dağıtımını yaptı. Tek tip olmaması için 6 farklı renkte hazırlanan montlar, özel yapısı sayesinde yağmur ve soğuk geçirmiyor.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Aybüke’den yaşıtlarına Menemen Oyun Köyü çağrısı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.