Büyükşehir şirketinde ‘2.5 milyonluk zimmet’ iddiası

Büyükşehir şirketinde ‘2.5 milyonluk zimmet’ iddiası
  • 16 Mayıs 2016 12:30

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bir şirketinde müdür yardımcısı olarak görev yaptığı sırada 2.5 milyon lirayı zimmetine geçirdiği öne sürülen ve başlatılan soruşturmada gözaltına alınan C.Ö., sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Belediyenin avukatlarının şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan C.Ö., sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. C.Ö.’nün firmadaki görevine yönetim kurulu kararıyla son verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Korunması, İyileştirilmesi, Müşavirlik ve Proje Hizmetleri Ticaret ve Sananayi A.Ş. (İZBELKOM) adlı firmada müdür yardımcılığı görevinde bulunan C.Ö. ile ilgili zimmetine 2.5 milyon TL geçirdiği iddiasına üzerine, belediyenin avukatları suç duyurusunda bulundu. Şikayet ardından başlatılan soruşturma kapsamında, İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri C.Ö.’yü gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından C.Ö., geçen cumartesi günü adliyeye sevk edildi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmediği belirtilen C.Ö., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. C.Ö.’nün firmadaki görevi ve işine yönetim kurulu kararıyla son verildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  TAEKWONDO YILDIZLAR İZMİR İL ŞAMPİYONASI’NDA FOÇA RÜZGARI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.