“Buca’ya Derman, Avukat Erhan” mı?

  • 28 Şubat 2019 08:59
"Buca'ya Derman, Avukat Erhan" mı?Bir süredir yılan hikayesine dönen CHP Buca’da ki aday konusunu nereye varacak diye izleyenlerdenim.
Öncelikle yöntem konusunda genel merkezin uygulamasının doğru ve yanlışları tamamen örgütün karar vereceği bir konu. İzleyen birisi olarak ben başka bir konuya temas etmek istiyorum.
Aslında konu o kadar da çok karışık değil
Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Cemil Tugay'dan termik santral tepkisi
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Şentür arslan dedi ki:

    CHP adayı avukat Erhan kılıçtır bunun etrafında birleşeceğiz

  2. Şentür arslan dedi ki:

    Genç Güler yüzlü Erhan kılıç adayımızla buca daha güzel olacak çok güveniyorum

  3. Anonim dedi ki:

    İsimler üzerinden giderek analiz yapmaya çalışmanız şık olmamış.Konunun temeli insan onuru ve merkezin tavrı olması gerekmez miydi? Buca insanı doğru kararı verecek ve herkese dersini verecektir endişeniz olmasın!..

  4. Ahmet Yilmaz. dedi ki:

    Chp’nin Akp’den ne farki kaldi? Habera bak Alevi ailenin damadiymis ondan aleviler desteklermis. Oteki Bosnakmis Bosnaklar desteklermis. AKP de sunni aday sunniler destekler kafasinda bize ne ya kimin ne oldugu. Tum partiler ve ulke aptalca bir etnik siyasetin hemsehriciligin vb pesine takilmis gidiyor. En onemli olan sey bu isten anliyor mu yani cevre planlamasindan mimariden vb ve diger bir konu ise etik davranislari benimsemis ahlakli bir insan mi gerisine bakan ortadogulu cahillerdir. Partilere bak tek vasiflari alevicilik bosnakcilik sunnicilik turkculuk kurtculuk gibi insanlarin kendi secmedigi ve edinmek icin bir emek harcamadigi seyler….

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.