Buca’nın madalyalı sporcularına teşekkür

  • 1 Nisan 2017 11:01

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün “madalya avcısı” sporcuları Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın verdiği teşekkür yemeğine bir araya geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ile CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner’in de katıldığı yemekte yüzlerde gurur vardı. 

 

Buca Belediyesi Başkanı Levent Piriştina Belediyespor’un 2017’nin ilk 3 ayında düzenlenen ulusal ve uluslararası turnuvalarda madalya kazanan sporcularına teşekkür yemeği verdi. Buca Belediyesi Tenis Kulüp’te gerçekleşen yemeğe Türkiye ve dünya çapında düzenlenen turnuvalardan altın, gümüş ve bronz madalyalarla dönen 60 sporcu katıldı. Buca’nın gururu genç sporcuların gurur gününün sürpriz konukları ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok ile CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner oldu. 

“SIRA TÜRKİYE’NN AĞIRLIĞINI KALDIRMAYA GELDİ” 

Ulusa ve uluslararası turnuvalardan madalya ile dönen engelli badminton, tenis ve taekwondo takımı ile geçtiğimiz hafta sonu Çanakkale’de Türkiye finallerine kalan U15 Futbol takımı oyuncularının katıldığı yemekteki konuşmasına sporculara teşekkür ederek başlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, “Dünyaya meydan okuyan bir ülke hayal etmiştik. Siz yüzümüzü buradan ağarttınız. Şimdi sıra Türkiye’nin üzerindeki ağırlığı kaldırmaya geldi” dedi. 

Buca’nın gençleriyle gurur duyduğunu söyleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’da konuşmasında 3 yıllık görev süresinde sporu Buca’da ulaşılabilir kılmak için mücadele ettiklerini vurgulayarak, “Biz spora, sporcuya destek olmayı madalya karşılığı yapmıyoruz. Yeter ki sporla bağımızı kuvvetlendirelim. Kent olarak sporu seven, mahallelerinde doya doya spor yapan çocuklar yetiştirelim istedik. Fakat bu mücadele, biz ısrarla ve kararlılıkla devam ettikçe madalyalara döndü. Bu da ayrı bir kıvanç kaynağı oluyor. Siz sporcularımızla her zaman gurur duyduk. Emek sizin ve hocalarınızın ama şunu bilin ki Buca Belediyesi Ailesi de her zaman sizinle olacak” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.