Buca’nın ibadethanelerinde kıyı bucak temizlik

Buca’nın ibadethanelerinde kıyı bucak temizlik
  • 31 Mart 2022 11:34

BUCA Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde kentteki tüm ibadethanelerde geniş kapsamlı temizlik çalışması başlattı. Belediye Başkanı Erhan Kılıç, çalışmalarının düzenli aralıklarla devam edeceğini söyledi.

Bucalıların ibadetlerini daha sağlıklı bir ortamda yapabilmeleri için çalışmalar yürüten Buca Belediyesi, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Sosyal Yardım İşleri müdürlüklerine bağlı ekiplerle kent genelindeki cami, cemevi ve kiliselerde peyzaj düzenlemesinden ortak alanların bakımı ve bank tamirine kadar geniş bir yelpazede çalışma programı hazırladı. İbadethanelerin temizliklerini de yapan belediye, Ramazan ayı öncesinde bu çalışmaları hızlandırdı.

DİP KÖŞE TEMİZLİK  

Özenle çalışan ekipler, cami ve cemevlerinin içindeki halıları profesyonel makinelerle süpürüp yıkadı. Ekipler, tuvaletlerin, vitrayların, avizelerin, ayakkabılıkların ve camların temizliğini de gerçekleştirerek dip köşe temizlik yaptı.Buca’nın ibadethanelerinde kıyı bucak temizlikBuca’nın ibadethanelerinde kıyı bucak temizlik

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.