Buca’da Dev Proje

Buca’da Dev Proje
  • 8 Ocak 2016 19:00

Gizem Çetinkol –  Gazete Ege/ Buca Belediyesi Buca İmar ve İnşaat Sanayi Teknik Hizmetler Anonim Şirketi Bucamar İnşaat markasıyla konut sektörüne hızlı bir giriş yapıyor.
Bucamar İnşaat olarak arsa karşılığı konut inşaatı çalışmalatına başlıyor. Kuruçeşme’de yapılacak ilk konut projesinde temeli Şubat 2016’da atılıyor. Toplam 1398 metrekare alan üzerine projelendirilen ve 5557 metrekare inşaat alanına sahip proje 115 daireden oluşacak. 40 ile 55 metrekare olarak planlanan konutların satış fiyatları ise 100 bin ila 135 bin TL arasında değişecek. İnşaatların bitiş süresi ise 14 ay olarak belirlendi.

Buca'da Dev Proje    Buca'da Dev Proje

Projeyi Buca Belediyesi Tenis Kulüpte gerçekleşen kokteylle basına tanıtan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, projenin kentin kalkınmasına katkıda olacağına dikkat çekti. Başkan Piriştina, “Biz ekip arkadaşlarımızla bu belediyenin yasalarla tanımlanmış, yükümlülüğümüz olan  işlerini hayata geçireceğiz. Bunları planladık ama çalışmaya devam ediyoruz. Ama bir de Buca’da diğer belediyelerde de olan bir sorun tespit ettik. Belediye şirketleri kentin vergilerin toplayan ve proje üretmeyen, hantal şirketler  haline geldi. Bu parayı döndürüyorlar. Ama bu şirketlerin projeleri hayata geçirmesi lazım.  Bu kapsamda en önemli bu projeyi gerçekleştirme kararı aldık. İnşaat sektörü bunlardan biri. Hedefimizde daha çok proje var.  Amacımız asla özel sektörün talip olacağı şeyler değil. İşimizi biliyoruz haddimizi biliyoruz. Belediye, belediyeliğini yapacak; özel sektör işini yapacak.  Bizim amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır.  Biz  buradan kazandığımız parayla Buca’ya yardım eden bir yapıya ulaşacağız. Bu ilk bir adımdır ama bu adıma ilerleyeceğimizi koşacağımızı göreceğiz” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal, haftanın ilk mesaisine şantiyelerden başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.