Buca’da Çöpler Yer Altına Alınıyor

Buca’da Çöpler Yer Altına Alınıyor
  • 6 Şubat 2016 11:36

İlçede yaşayan vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, halk sağlığını korumak, pis koku ve görüntü kirliliğini engellemek amacıyla çöp konteynerlerini yeraltına almak için hareke geçti. Kent genelinde Mart ayında başlayıp 50 bölgeye 100 adet kurulacak olan yer altı konteyner sistemi çalışmalarının Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.

Daha Temiz Bir Buca’ yaratma ilkesiyle düzenli olarak yürüttüğü temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Buca Belediyesi, ilçede halk sağlığını korumak ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için çöp konteynerlerini yer altına alıyor. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri için hayata geçirilecek projenin montaj çalışmaları Mart ayında başlayacak.

Buca’da Çöpler Yer Altına Alınıyor

50 Bölgeye 100 adet

50 bölgeye kurulacak 100 adet yeraltı çöp konteyneri ile çöplerin sokak hayvanları tarafından dağıtılması, koku ve haşere üremesinin de önüne geçilmiş olacak.

Buca’da Çöpler Yer Altına Alınıyor

Trafik rahatlayacak

Eylül ayında tamamlanması öngörülen çalışmalar sayesinde halk sağlığının korunması ve görüntü kirliliğinin engellemesinin yanı sıra amortisman ve mazot giderlerinde tasarruf sağlanırken, konteynerlerin yer üstünde bulunmasından dolayı oluşan trafik sorununun da önüne geçilecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  TAEKWONDO YILDIZLAR İZMİR İL ŞAMPİYONASI’NDA FOÇA RÜZGARI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.