Buca’da ‘Anneler Kulübü’

Buca’da ‘Anneler Kulübü’
  • 19 Ocak 2016 09:10

Buca Belediyesi’nin annelerin boş zamanlarını keyifle geçirmeleri için hizmete açtığı ‘Anneler Kulübü’ Bucalı anneler tarafından çok sevildi. Annelerin haftada üç gün ücretsiz yararlandığı, keyifli vakit geçirebilecekleri aktivitelerin yer aldığı Kulüp, yoğun talep üzerine hafta da 5 gün hizmet vermeye başladı. Şirinyer’deki Buca Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi’nin 2. katında hizmet veren Anneler Kulübü’nde, annelerin günlük saç bakımı ve makyajları yapılırken, kahve köşesinde günün stresini canlı gitar dinletisi eşliğinde atmaları sağlanıyor.

Buca'da 'Anneler Kulübü'

Anneler ayrıca Anneler Kulübü’nde kurulan “Dilek Ağacı”na belediyeden beklentilerini, “Dertli Ağaca” ise kişisel sıkıntılarını yazabiliyor. Kulüp gereğinde sosyolog desteği de sunuyor.

Buca'da 'Anneler Kulübü'

Anneler Kulübü’nde ki ücretsiz aktiviteler ile keyifli zaman geçirdiklerini söyleyen Bucalı anneler, saç bakımı ve makyaj hizmeti ile kendilerini daha iyi hissettiklerini söyledi. Anneler Kulübü sayesinde evden dışarı çıkma imkanı bulduklarını ve burada yeni arkadaşlar edinerek sosyalleştiklerini belirten anneler, başta Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı; “Çeyrek asır geçti, yüzleşemiyorlar!”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.