Buca’da 23 Nisan’a yakışır şenlik

Buca’da 23 Nisan’a yakışır şenlik
  • 23 Nisan 2016 08:35

Buca’da 23 Nisan’a yakışır şenlikBuca’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu sürüyor. Buca Belediyesi bu yıl ikincisini düzenlediği ilkokullar arası Yüzme Şenliği’nde ilçenin minik yüzücülerine 23 Nisan’a yakışır bir eğlence yaşattı. Buca Belediyesi’nin ‘Buca’da yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmayacak’ sloganıyla açtığı ücretsiz kurslarda yüzmeyi öğrenen 18 ilkokuldan 216 minik öğrencinin kıyasıya rekabeti görülmeye değerdi.  Buca Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki şenlikte minikler 2 ayrı kategoride kıyasıya yarışırken, aileleri de alkışları ve tezahüratlarıyla miniklere destek oldu.

Buca’da minik kulaçlar, ‘Bayram’ coşkusuyla birlikte atıldı. Buca Belediyesi bu yıl ikincisini düzenlediği ilkokullar arası Yüzme Şenliği’nde Bucalı minik sporcuları ağırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında düzenlenen Yüzme Şenliği’nde eğlence ve heyecan bir aradaydı. Buca Belediyesi’nin yıl içerisinde açtığı ücretsiz kurslarda yüzmeyi öğrenen minik öğrenciler, Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen şenlikte kıyasıya yarıştı.

Buca’da 23 Nisan’a yakışır şenlik

Şenliğe Buca’daki 18 ilkokuldan 216 minik öğrenci katıldı. 25 metre serbest ve 25 metre tahtalı ayak kategorilerinde yarışan miniklere, aileleri de alkış ve tezahüratları ile destek oldu. Yüzme Şenliği’ne katılan tüm sporculara katılım sertifikası ile Buca Belediyesi’nin çocukların sosyal çevrelerini daha iyi tanıyabilmeleri için hazırladığı ‘Başkan Amca’ kitapları verilirken, dereceye giren miniklere madalya, okullara da kupa verildi.

Buca’da 23 Nisan’a yakışır şenlik

ONLAR GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU

216 minik öğrenci okullarını en iyi şekilde temsil etmek için kıyasıya yarışırken şenliğin şampiyonu, kazandığı 4 birincilik, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük ile Vali Rahmi Bey İlkokulu oldu. Yüzme Şenliğinde 4 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük ile Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ikici olurken; 1 birincilik ve 1 ikincilik alan Mimar Kemalettin İlkokulu da üçüncü oldu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.