Buca Belediyesi’nden sağlık emekçilerine kırmızı karanfil

Buca Belediyesi’nden sağlık emekçilerine kırmızı karanfil
  • 14 Mart 2021 18:11

Buca Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı’nda ilçedeki sağlık emekçilerini unutmadı. Buca Belediye Başkan Yardımcısı Barış Özreçber, doktor ve çalışanlara kırmızı karanfil hediye etti.

Buca Belediyesi, koronavirüs (Covid – 19) süreci başta olmak üzere halk sağlığı için canlarını ortaya koyan sağlık çalışanlarını Tıp Bayramı’nda unutmadı.

Buca Belediye Başkan Yardımcısı Barış Özreçber, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Buca Kadın Doğum Hastanesi’ni ziyaret etti.  Hastanede çalışan hekimler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına kırmızı karanfil ve hediye veren Özreçber, çalışanların Tıp Bayramı’nı kutladı ve kendileriyle sohbet etti.Buca Belediyesi’nden sağlık emekçilerine kırmızı karanfilBuca Belediyesi’nden sağlık emekçilerine kırmızı karanfil

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.