Buca Belediyesi’nden parklarda özel çalışma

Buca Belediyesi’nden parklarda özel çalışma
  • 1 Nisan 2021 10:59

Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bahar ayarıyla birlikte ilçedeki park ve bahçelerin tamamında üç koldan bakım çalışması başlattı. Vatandaşların daha temiz ve düzenli bir alanda vakit geçirmelerine imkan sağlamak için ekipler, budama, tamir ve kosa ve çim biçme çalışması yürüttü. 

Kentin yeşil varlığını korumak ve geliştirmek için hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, ilçe genelindeki park ve bahçelerde bakım çalışması başlattı.Buca Belediyesi’nden parklarda özel çalışma

Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, zorlu kış aylarının ardından sokakları ısıtmaya başlayan bahar ayları itibariye, Buca’nın tüm parklarında üç koldan seferberlik ilan etti. Parklarda yürütülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra saha ekipleri, uzayan dallara müdahale, oyun gruplarının tamiri ve parklarda uzayan çimleri biçerek kosa çalışması gerçekleştirdi.

HEM BAKIM HEM TAMİR
Çalışmalar kapsamında ekipler, parklarda bulunan ağaçların uzayan dallarına müdahale etti. Çocuklar başta olmak üzere vatandaşların can ve mal güvenliğine zarar gelmemesi için vinç eşliğinde, güvenlik önlemleri alınarak ağaçların budamaları gerçekleştirildi.

Budama ve kosa çalışmalarının yanı sıra parklardaki oyun gruplarının tamiri için de çalışma başlatıldı. Çeşitli nedenlerle zarar gören oyun grupları,  çocukların güvenli bir şekilde eğlenebilmesi ve vakit geçirebilmesi için uygun şekilde tamir edildi.Buca Belediyesi’nden parklarda özel çalışma

Bu haber ilgini çekebilir ->  İrfan Önal, emeklilerimizin yanında olacağız!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.