Bu Küçük Kıza da Soruşturma Açılacak mı?

Bu Küçük Kıza da Soruşturma Açılacak mı?
  • 12 Ocak 2016 09:14

8 Ocak Cuma gecesi Beyaz Show’da telefon ile canlı yayına bağlanan ve öğretmen olduğunu iddia eden Ayşe Çelik’in konuşmasından sonra Beyazıt Öztürk hakkında soruşturma başlatılmıştı. Olay tepki çekerken, birçok kesim tarafından farklı yorumlandı.

ATV’de ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun sunduğu programda da Beyaz Show’da yaşananın bir benzeri yaşandı. Bir ilkokul öğrencisi Hatipoğlu’na, “Öldürmek kötü bir şey değil mi? O zaman neden öldürüyorlar? Diyarbakır’da Cizre’de Şırnak’ta…” sorusunu yöneltti.

Hatipoğlu ise minik kızın sorusunu şöyle yanıtladı:

“Mesela sana neden bir kötülük yapılmıyor. Çünkü sen doğru şeyleri konuşarak yapalım diyorsun. Diyarbakır’a, Cizre’ye, Şırnak’a diyoruz ki orada hendek olmasın kapatın hendekleri, silahları kaldırın, devletle savaşmayın halka zarar verirsiniz, kendinize zarar verirsiniz. Polis asker şehit olur, konuşarak anlaşacağız.Derdiniz neyse gelin, oturun konuşalım.Meclis’te konuşun, işte Meclis açık. Meydanlarda gazetelerde konuşun, ekranlarda konuşun herşeyi konuşalım karşılıklı ama öldürerek sağlayacağım dersen orada çocuklar da ölür, aileler de perişan olur,sürgün hayatı yaşarlar, aç kalırlar, susuz kalırlar.Bu ülkeyi korumakla meşgul olan yufka yürekli insanlar hayatlarını kaybederler.Orası bir çatışma alanı olmasın, sevgi alanı olsun”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’nın simge yapısına onarım
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.