Boşnaklar İşbirliği İçin Geldiler

Boşnaklar İşbirliği İçin Geldiler
  • 6 Mart 2016 09:10

Sırbistan Cumhuriyeti sınırları içinde yer alan ve nüfusunun büyük çoğunluğunu Boşnakların oluşturduğu Tutin kentinin belediye başkanı Şemsudin Kuçeviç, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldi. İzmir ile Tutin arasındaki kültürel ve ekonomik işbirliğini geliştirmek amacıyla gerçekleşen ziyarette konuk belediye başkanına İzmir Bosnak-Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Gül de eşlik etti. Tutin kentinin özellikle mobilya sektörü ve organik tarımda öne çıktığını ifade eden Şemsudin Kuçeviç, sektör temsilcileriyle birlikte İzmir’de ikili görüşmeler yaparak işbirliği olanakları arayacaklarını söyledi.

Boşnaklar İşbirliği İçin Geldiler

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Tutin’e gereken her türlü desteği vereceklerini belirterek, “İzmir Boşnaklar için yabancı bir kent değil. İşbirliği adına doğru adrestesiniz. Bundan sonra Tutin şehri ile ilişkilerimizi daha da yoğunlaştıracağız” dedi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca Belediyesi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.