Bornovalılar Cumhuriyet Bayramı’nı Mehmet Erdem konseriyle kutlayacak

Bornovalılar Cumhuriyet Bayramı’nı Mehmet Erdem konseriyle kutlayacak
  • 28 Ekim 2017 11:04

Bornova Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, bu akşam Mehmet Erdem ile Bornovalıları buluşturacak. Mehmet Erdem’in Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında vereceği konser, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.30’da başlayacak. Konser öncesinde her sene Bornovalıların büyük bir coşku ile katıldığı Fener Alayı yürüyüşü düzenlenecek. Fener Alayı saat 20.00’de Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki otoyol viyadüklerinin altından harekete geçecek

Cumhuriyetin 94’üncü kuruluş yıl dönümü Bornova Belediyesi tarafından hazırlanan program kapsamında coşku, birlik ve beraberlik içinde kutlanacak. Bu akşam (28 Ekim Cumartesi) kutlamalar saat 20.00’de Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki otoyol viyadüklerinin altından harekete geçecek Fener Alayı ile başlayacak. Her yıl binlerce Bornovalı’nın katıldığı yürüyüş, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek. Yürüyüşün hemen ardından saat 20.30’da Mehmet Erdem konseri başlayacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinin sonsuza kadar savunucusu olacaklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Cumhuriyetimizin savunucusu olduklarını her fırsatta herkese gösteren Bornovalılarla birlikte yürüdükten sonra, Cumhuriyet Meydanı’nda birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyetimizin kuruluşunu Mehmet Erdem konseriyle kutlayacağız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  121 ve 508 numaralı ESHOT hatları yeniden açılıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.