Bornova’da Spor Birlikteliği

Bornova’da Spor Birlikteliği
  • 20 Şubat 2016 09:55

Bornova’da faaliyet gösteren 38 amatör futbol kulübünün yöneticileri +1 Down Kafe’de biraraya geldi. Amatör kulüplerin gelişmesi ve daha çok gencin sporla içiçe bir yaşam sürdürmesi için projeler ürettiklerini vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Stadyumu ve Altındağ Spor Komleksi yatırımlarını hatırlatarak, “Hedefimiz isteyen herkes için daha iyi şartlarda spor yapma imkanları oluşturmak. Bu anlayışla çalışan spor kulüplerimizin de her zaman yanındayız” dedi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Amatör Futbol Kulüpleri Birliği’nin +1 Down Kafe’de düzenlediği kahvaltıda 38 kulübün temsilcileri ile bir araya geldi.

Birlik Başkanı Efkan Muhtar’ın yanısıra Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Bornova Halk Eğitim Müdürü Barış Derse’nin de katıldığı toplantıda amatör futbol kulüplerinin temsilcileri birlik ve dayanışma görüntüsü verdi.

Bornova'da Spor Birlikteliği

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, spora verdikleri desteği sürdüreceklerini vurgulayarak, “Biz yerel yönetim olarak imkanlarımızı zorlayarak sporun daha geniş kitlelere yayılması için çaba gösteriyoruz” dedi.

Bornova’da spora tam destek

Sporda Bornova adının öne çıkması için büyük yatırımlar yaptıklarını da hatırlatan Başkan Atila, “Doğanlar Stadı’nı tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Şimdi Passolig ihalesinin hazırlıklarını yapıyoruz. Altındağ Spor Kompleksi de tamamlanma aşamasında” diye konuştu. Bir yandan büyük yatırımları sürdürürken, amatör spora da destek olmayı sürdürdüklerini belirten Başkan Atila, “Bütçemizden yasa ve yönetmeliklerin izin verdiği ölçüde nakdi yardımlarımızı yaparken, çeşitli sorunları çözmek için de belediyemizin imkanlarını kullanıyoruz. Yeni sahaların düzenlenmesinden malzeme yardımlarına kadar imkanlarımızı kullanıyoruz. Bütün bunları gençliğimiz için yapıyoruz” dedi.

 

+1 Down Kafe’deki toplantıda Bornova Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün amatör futbol kulüplerine antrenör tahsisi projesinin detayları da görüşüldü. Başkan Atila, proje kapsamında Bornova Belediyesi olarak bütün amatör kulüplerine saha tahsis etmeyi sürdüreceklerini de dile getirdi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.