Bornova’da “Enerji” Temalı Karikatür Sergisi

Bornova’da “Enerji” Temalı Karikatür Sergisi
  • 19 Ocak 2016 10:20

1-2-3 Haziran 2015 tarihlerinde gerçekleşecek Energie Cities Genel Kurulu ve yıllık toplantılarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bornova Belediyesi, daha önce Uluslararası İstanbul Karikatür Festivali’nde açılan “Enerji” temalı sergiyi İzmirliler ile buluşturdu.      

Bornova’da “Enerji” Temalı Karikatür Sergisi

Sergi, Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Bornova Şubesi (aktiffelsefe) işbirliğiyle Bornova Belediyesi Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde kapılarını açtı. Günümüzde giderek artan enerji sorununa ve olası çözümlerine dikkat çekmek için dünyanın dört bir yanından  karikatüristlerin bu konu hakkındaki değişik yorumlarını 65 eserle anlattığı sergi, 31 Ocak 2016’ya kadar ziyaret edilebilecek. Sergi kapsamında bazı karikatürler de bir hafta boyunca Bornova Küçük Park’ta vatandaşların beğenisine sunuldu.

Bornova’da “Enerji” Temalı Karikatür Sergisi

Aynı zamanda Energie Cities’in yönetim kurulu üyesi olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Haziran ayında Avrupa’nın 250 kentinden gelecek belediye başkanları ve ilgili yetkilileri ağırlayacaklarını hatırlatarak, “Bu önemli organizasyon öncesi kentimizde enerji verimliliği konusunda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu sergiyi kentimize getirmemizin sebebi bu. Başta Bornovalılar olmak üzere tüm İzmirlileri bu özel sergiye davet ediyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.