Bornova’da Dinamik Denetim Modeli

Bornova’da Dinamik Denetim Modeli
  • 5 Mart 2021 10:03

Bornova Belediyesi, kontrollü normalleşme döneminde gerçekleştirilen Dinamik Denetim Modeli kapsamında iş yerlerinde denetimlere başladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge sonrası Zabıta ekipleri tarafından yapılan yapılan ilk denetimlere, Bornova Kaymakamı Fatih Genel, İlçe Emniyet Müdürü Gülden Türkal ile birlikte Bornova Belediye Meclis Üyesi İsmail Atmaca da katıldı.

Bornova’da Dinamik Denetim Modeli

Açıklanan normalleşme sürecinin ardından ilçede bulunan lokanta, kafe, kahvehane, kuaför ve spor salonları gibi insan yoğunluğunun bulunabileceği yerlerde denetimler yapıldı. Mekanlarda dezenfektan bulundurulması, sosyal mesafe kuralına uygun oturma düzeninin oluşturulması, maske kullanılması ve işletme tipine göre alınması gereken diğer tedbirlerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Denetimlerde iş yeri sahiplerinden ve vatandaşlardan kurallara harfiyen uymalarını isteyen Kaymakam Genel, pandemi süresince denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  MALİ HİZMET KALİTESİNDE YÜKSELİŞ: FİLİZ BAŞKAN MALİ TABLOYU AÇIKLADI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.