Bornova’da Çikolatalar Belediyeden

Bornova’da Çikolatalar Belediyeden
  • 26 Mayıs 2020 14:34
Bornova’da kahve ve çikolata
Koronavirüs salgınının başından bu yana dezavantajlı bölgelere verdiği desteği Ramazan Ayı boyunca arttıran Bornova Belediyesi, Bornovalıları bayramda da unutmadı; şeker tadındaki sürprizi ile gönüllere dokundu. Bornova Belediyesi sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ramazan Bayramı evinde geçiren vatandaşlara ve her pazar kısıtlı süre ile dışarı çıkmalarına izin verilen 65 yaş ve üzeri çınarlara içinde çikolata, kahve ve kolonya, çocuklara ise süt olan paketlerden 5 bin tane dağıttı.
Görüşemeden, sarılamadan ve uzak geçen Ramazan ve Bayramda da Bornovalıların yanında olduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bornova’nın her mahallesine ulaşmaya çalıştık. Çocuklarımızın, yaşlılarımızın yanında olduk. Mutluluk ve birlik zamanı olan Bayramda da Bornovalıların yanında olduk. Güzel bir bayram sabahının olmazsa olmazı kahve, çikolata, kolonya ve çocuklarımız için de sütten oluşan bayrama özel hazırladığımız paketlerle küçük bir sürpriz yapmak istedik. Vatandaşlarımız kahvelerini keyifle içerken her zaman yanlarında olduğumuzu bilsinler” diye konuştu.
Bornova'da Çikolatalar Belediyeden
Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.