Bornova’da buruk bayramlaşma

Bornova’da buruk bayramlaşma
  • 4 Temmuz 2016 10:24

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve çalışanlar Ramazan Bayramı öncesi bir araya geldi. Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’ndaki buluşmadan sonra Başkan Atila,  Fen İşleri Şantiyesi’ne giderek buradaki çalışanlarla da bayramlaştı. Ramazan Bayramı’na hüzünlü girdiklerini ifade eden Başkan Atila, “Her gün şehit veriyoruz. Bir askerimiz, bir polisimiz ve ya vatandaşlarımızı kaybediyoruz. Bu olaylar yüzünden buruk bir bayram yaşıyoruz” dedi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ramazan Bayramı öncesi büyüklerimizi de  unutmadı. Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi’ni ziyaret eden Başkan Atila, büyüklerin tek tek ellerini öperek bayramlaştı.

 Bornova’da buruk bayramlaşma

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen organizasyonla Ramazan Bayramı Tatili öncesinde belediye çalışanlarıyla biraraya geldi. Tüm çalışanların ek tek elini sıkarak bayramlaşan Başkan Olgun Atila, ardından Bornova Belediyesi Fen İşleri Şantiyesine giderek, buradaki işçilerin de bayramını kutladı.

Belediye hizmetlerini hem nitelik hem de nicelik açısından üst noktalara taşımanın  gayreti içinde olduklarını belirten Olgun Atila, “Yapmış olduğumuz işlerle ilgili anket çalışmaları yapıyoruz. Böylece eksik olduğumuz yönleri belirliyoruz. Bunları için bütün birimlerimizle beraber, yeni stratejiler oluşturarak eksik noktaları gidereceğiz” dedi.

Bornova’da yaptıkları çalışmalarla ülkeye örnek olmak istediklerini ifade eden Başkan Atila, “Bir eğitim kenti olan Bornovamızın geleceğe ışık tutacağına inanıyorum. Burada biz bir aileyiz. Bu bilinçle çalışıyoruz” dedi.

Bornova’da buruk bayramlaşma

Ramazan Ayı’nın birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının ön planda bulunduğu bir ay olduğunu ifade eden Başkan Atila, “Ramazan Bayramı’nda şeker tadında olmak isterdik. Fakat son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylar yüzünden buruk bir bayram yaşıyoruz. Bir an önce bu olayların bitmesini diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Büyükler de unutulmadı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ramazan Bayramı öncesi büyüklerimizi de  unutmadı. Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi’ni ziyaret eden Başkan Atila, büyüklerimizin tek tek ellerini öperek bayramlaştı. Duygusal anlara da sahne olan ziyarette Başkan Atila, huzurevi sakinlerinin Bornova’nın değerli birer parçası olduğunu hatırlattı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir’in tramvay hatları için araç alım ihalesi yapıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.