Bornova Stadı maçlara hazır

Bornova Stadı maçlara hazır
  • 17 Haziran 2020 10:06

 

İlçedeki tüm spor tesisleri dezenfekte edildi

Bornova Belediyesi, üç aylık aradan sonra önümüzdeki hafta tekrar başlayacak maçlar öncesi İzmir’in TFF 1. Lig’deki temsilcileri Altay ve Altınordu’ya ev sahipliği yaptığı Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı başta olmak üzere tüm spor tesislerini dezenfekte etti.

Resmi karşılaşmalara ev sahipliği yapacak Aziz Kocaoğlu Stadı ile ilçedeki spor tesislerini normalleşme sürecine hazır hale getirdiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Koronavirüs salgını boyunca sosyal medya hesaplarımız üzerinden devam eden spor kurslarımızı tekrar başlatmayı planlıyoruz. Tüm tesislerimizi defenfekte ettik, belirli aralıklarla da etmeye devam edeceğiz. Sporcularımız ve kurslarımızdan yararlanacak çocuklarımızın sağlığı herşeyden önemli” diye konuştu.  Bornova Stadı maçlara hazır

İlk maç Altay –Akhisarspor

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı, 21 Haziran’da oynanacak Altay-Akhisarspor maçı öncesi koronavirüse karşı dezenfekte edildi. Uzman ekipler, seyircisiz devam edecek sezona hazır hale getirdiği stadının soyunma odaları, koridorları, basın ve protokol tribinü, basın, hakem ve gözetmen odaları, toplantı alanları ile görevlilerin kullanacağı diğer alanları koronovirüse karşı ortamı güvenli hale getirdi.

Spor kursları da başlıyor

Bornova Belediyesi profesyonel lig maçlarının oynandığı Aziz Kocaoğlu Stadı dışında Altındağ Atatürk Spor Kompleksi ve açık ve kapalı yüzme havuzlarının bulunduğu Işıkkent Spor Tesisleri ile başlaması planlanan kurslar öncesi, halı sahalarında içinde olduğu tüm spor tesislerini dezenfekte etti.Bornova Stadı maçlara hazır

Bornova Stadı maçlara hazır

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.