Bornova Belediyesi’nden vergi ödeme kolaylığı

Bornova Belediyesi’nden  vergi ödeme kolaylığı
  • 18 Kasım 2019 08:33

Son ödeme tarihi 2 Aralık Vezneler haftasonu da açık

Bornova Belediyesi, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksitinin son ödeme tarihi olan 2 Aralık yaklaşırken, vatandaşların ödemelerini daha rahat yapabilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

Büyükpark içindeki Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi ve Çamdibi Veznesi’nden gerçekleştirilen ödemeler, belediye.bornova.bel.tr

adresinden ve belediye binası bahçesinde bulunan akıllı vezneden de günün 24 saati online olarak yapılabiliyor. Vatandaşlar ödemelerini Halk Bankası ve Deniz Bank aracılığıyla da gerçekleştirebiliyor.

Vezneler, vergilerini hafta içinde ödeyemeyen vatandaşlar için 31 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günü de 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet verecek.

Bornova Belediyesi'nden  vergi ödeme kolaylığı Bornova Belediyesi'nden  vergi ödeme kolaylığı Bornova Belediyesi'nden  vergi ödeme kolaylığı Bornova Belediyesi'nden  vergi ödeme kolaylığı

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.