Bornova Belediyesi’nden vatandaşa imar yardımı

Bornova Belediyesi’nden vatandaşa imar yardımı
  • 20 Haziran 2018 09:26

Ruhsatsız binaların Yapı Kayıt Belgesi alarak sorunlarının çözülmesi için yürürlüğe giren İmar Barışı için başvurular devam ediyor. Bornova Belediyesi düzenlenen toplantılarla imar barışı ile ilgili gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Bornova Belediyesi vatandaşların işini kolaylaştırmak için gerekli önlemleri aldı. İlgili birimlere personel takviyesi yapılırken, vatandaşa gerekli belgelerin hızlı şekilde verilmesi için özel düzenlemeler yapıldı.

İmar mevzuatı veya ruhsata aykırı yapılara Yapı Kayıt Belgesi vererek vatandaşların sorunlarını çözmeyi amaçlayan İmar Barışı için başvurular başladı. Bornova Belediyesi vatandaşların işini kolaylaştırmak için gerekli önlemleri aldı. Öncelikle vatandaşlara bilgilendirme toplantıları yapıldı.

İlk günden itibaren vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İmar Barışı ile ilgili Bornova Belediyesi’nde de vatandaşlara bilgilendirme toplantıları yapıldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı toplantılarda “İmar Barışı Nedir?”, “İmar Barışına Kimler Başvurabilir?” ve “İmar Barışı Başvuruları Nasıl Yapılır?” gibi konular vatandaşa anlatıldı.

İmar Barışı için Bornova Belediyesi’nde ilgili birimlere personel takviyesi yapıldı. Vatandaşa gerekli belgelerin en seri şekilde verilmesi için gerekli tedbirler alındı. Bornova Belediyesi’nde görevli çalışanlar, vatandaşların konuyla ilgili sorularını yanıtlarken, başvuru işlemlerine de yardımcı oluyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.