Bornova Belediyesi’nden Şampiyonaya 

Bornova Belediyesi’nden Şampiyonaya 
  • 15 Ocak 2021 11:44

Bornova Belediyesi’nde Zabıta Memuru olarak görev yapan Ali Bilgin, kick boksta  Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle gerçekleşemeyen ve 2019 yılında Türkiye ikincisi olarak Avrupa’da ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Bilgin’in 2021 hedefi önce Türkiye sonra Avrupa şampiyonluğu.

 

12 yıldır profesyonel olarak kick boks yapan Bornova Belediyesi’nin zabıta memuru, elde ettiği başarılar ile sadece Bornova’nın değil, İzmir’in gururu oluyor. Evli ve bir kız çocuk babası olan Bilgin, gündüzleri, esnafları ve pazarları dolaşarak görevini yerine getirirken, akşamları da antremanlarını aksatmıyor.

Bornova Belediyesi’nden Şampiyonaya 

Smyrna Spor Salonu’nun lisanslı sporculardan olan Bilgin hedefinin, Türkiye ve Avrupa’da profesyonel gala maçlarına çıkmak olduğunu söyledi. Başarılı sporcu, verdikleri destek ve gösterdikleri anlayış nedeniyle Bornova Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a da teşekkür etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.